רכיבים
- 4 טורטיות
למילוי הבשר:
- 1/2 ק"ג בשר טחון איכותי
- 1/2 כפית מלח
- 1/3 כפית פלפל שחור
- 1 כפית כמון
- 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה דק
- 1/2 בצל, קצוץ דק
- 2 כפות שמן זית
- תרסיס שמן
אופן ההכנה:
1. בקערה, מערבבים את כל חומרי מילוי הבשר היטב ולשים למשך 2 דקות לפחות, עד שהבשר תופס היטב את טעמי התיבול.
2. מניחים טורטייה על משטח עבודה, מניחים עליה את תערובת הבשר ומגלגלים ליצירת רולדה. יוצרים עוד רולדה כזו, מצמידים אותן אחת לשניה, נועצים 3 שיפודים קצרים, במרחק אחד מהשני וחותכים ביניהם, כך שעל כל שיפוד יתקבלו שני רולי עראייס.
3. מעבירים לסיר הטיגון, מרססים בספריי שמן ואופים 15 דקות, בחום של 180-190 מעלות, עד להשחמה קלה. מעבירים לצלחת הגשה, יוצקים טחינה ופטרוזיליה מעל ומגישים חם.
הצגת כל התגובות