רכיבים
- 1/4 כוס חלב
- 2 ביצים גדולות, טרופות קלות
- 3/4 כפית תמצית וניל
- 1/2 כפית סוכר
- 1/8 כפית מלח
- 6 פרוסות לחם, רצוי מקמח מלא
- 1/2 4 כפות ממרח שוקולד / אגוזי לוז
- 1 כוס פרוסות בננה דקות
- 2 כפיות שמן קנולה
- 1/2 1 כפיות אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1. בצלחת גדולה עם שוליים מעט גבוהים, מערבבים את החלב, הביצים, תמצית הווניל הסוכר והמלח.
2. מורחים צד אחד של 3 פרוסות לחם ב-1.5 כפות ממרח שוקולד על כל אחת. מסדרים את פרוסות הבננה על השוקולד וסוגרים עם הפרוסות הנותרות, כך שיתקבלו 3 כריכים.
3. במחבת גדולה, רצוי נון-סטיק, מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה. עובדים על כריך אחד בכל פעם: טובלים את הכריך בתערובת החלב והביצים משני הצדדים, ומטגנים במשך 2 דקות מכל צד.
4. חותכים כל כריך ל-4 משולשים, מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים מיד.