כיכר השבת

ספיישל תשעת הימים

מתכון לפריטטה תרד וגבינה צהובה בטעם מעודן

חצי פשטידה, חצי חביתה ויש לכם ארוחה מושלמת לכל המשפחה בקלות: מתכון לפריטטה תרד וגבינה צהובה בטעם מעודן. מנת חלבון טעימה ועשירה (מתכונים, אוכל)

| 4 | כיכר השבת |
פריטטה תרד וגבינה צהובה בטעם מעודן
פריטטה תרד וגבינה צהובה בטעם מעודן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 8 עלי תרד גדולים
  • 8 ביצים
  • 1 בצל גדול
  • 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח

אופן הכנת פריטטה תרד:

רגע לפני: חצי פשטידה, חצי חביתה ויש לכם ארוחה מושלמת לכל המשפחה בקלות: מתכון לפריטטה תרד וגבינה צהובה בטעם מעודן. מנת חלבון טעימה ועשירה.

ציוד נדרש: מחבת ללא ידיות או במחבת עם ידיות מתכת, כיוון שהפריטטה עוברת גם טיגון וגם אפייה.

• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

• חותכים לרצועות דקות את עלי התרד.

• קוצצים את הבצל.

• מחממים היטב את שמן הזית במחבת, ומטגנים את הבצל עד להזהבה טובה.

• מוסיפים למחבת את רצועות התרד, ומטגנים יחד.

• טורפים בקערה את הביצים ומתבלים במלח.

• יוצקים את הביצים הטרופות על התרד והבצל.

• כשבלילת הביצים מתייצבת ומזהיבה, מפזרים מעל את הגבינה הצהובה.

• אופים בתנור שחומם מראש עד שהפריטטה מזהיבה היטב גם מלמעלה.

• מגישים עם סלט עגבניות ובזיליקום.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
סעודה רבעית
3
אני מחפשת את המתכון של הלחמניה עם נקניקיה ואני לא מוצאת יש למשהו לשלוח לי? בבקשה? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
2
אפשר לצפות את ידית המחבט בנייר כסף וככה להכניס לתנור, לא קורה כלום למחבט!!!! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)

הצגת כל התגובות

1
מורן את משגעת אותי עם הרעיונות האלו תמשיכי לתת לנו מצכונים כאלו. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
בוקר ובראנץ´