רכיבים
- 8 עלי תרד גדולים
- 8 ביצים
- 1 בצל גדול
- 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 3 כפות שמן זית
- מלח
אופן הכנת פריטטה תרד:
רגע לפני: חצי פשטידה, חצי חביתה ויש לכם ארוחה מושלמת לכל המשפחה בקלות: מתכון לפריטטה תרד וגבינה צהובה בטעם מעודן. מנת חלבון טעימה ועשירה.
ציוד נדרש: מחבת ללא ידיות או במחבת עם ידיות מתכת, כיוון שהפריטטה עוברת גם טיגון וגם אפייה.
• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.
• חותכים לרצועות דקות את עלי התרד.
• קוצצים את הבצל.
• מחממים היטב את שמן הזית במחבת, ומטגנים את הבצל עד להזהבה טובה.
• מוסיפים למחבת את רצועות התרד, ומטגנים יחד.
• טורפים בקערה את הביצים ומתבלים במלח.
• יוצקים את הביצים הטרופות על התרד והבצל.
• כשבלילת הביצים מתייצבת ומזהיבה, מפזרים מעל את הגבינה הצהובה.
• אופים בתנור שחומם מראש עד שהפריטטה מזהיבה היטב גם מלמעלה.
• מגישים עם סלט עגבניות ובזיליקום.
הצגת כל התגובות