אם אתם כמונו, סיכוי גבוה שכותש השום שלכם תקוע איפשהו במגירת המטבח ולא בדיוק בא לידי שימוש, כי לקלף את שן השום, לכתוש אותה ואז לבלות 20 דקות בניקוי הכותש לא נשמע לנו כמו דרך מלהיבה להעביר את היום.
ובכן, מסתבר שאנחנו פשוט משתמשים בו לא נכון.
מה צריך? כותש שום (הישארו עמנו).
מה עושים איתו: מכניסים לכותש שן שום טרייה - והנה הטריק: לא מקלפים את השן.
התוצאה: תוך עשר שניות (או פחות), יש לכם ערימת שום כתוש. מה לגבי הקליפה? היא נשארת בתוך הכותש ואתם פשוט מסירים אותה בתנועה אחת.
הצגת כל התגובות