כיכר השבת

סעודה חגיגית עם השפית מורן פינטו

מתכון לסלט אנדיב מתקתק לראש השנה - מדריך וידאו

האנדיב הוא "הזהב הלבן" של הירקות, כזה שנותן טאצ' אלגנטי לסלט. השפית מורן פינטו מצרפת לו תפוחים ותמרים ויחד יש לכם סלט נהדר לראש השנה (מתכונים לחג, אוכל)

| 5 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • צרור אנדיב גדול, מפורק לעלים
  • 2 תפוחי עץ ירוקים, פרוסים לפלחים
  • 4 תמרים, קצוצים
  • לרוטב:
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/4 כוס סילאן / 2 כפות סוכר חום
  • קמצוץ מלח

אופן הכנת סלט אנדיב ברוטב מתקתק:

1. מערבבים יחד היטב את כל חומרי הרוטב.

2. סמוך להגשה, מסדרים את עלי האנדיב ופלחי התפוחים בצלחת הגשה יפה, מפזרים מעל את התמרים הקצוצים ומזלפים מעל מהרוטב בנדיבות, כיוון שהאנדיב מעט מריר.

אגב, במשך השנה או לפחות בשאר חגי תשרי, ניתן להוסיף לסלט אגוזים.

>> למגוון ענק של מתכונים לראש השנה - סלטים, מנות פתיחה, עיקריות, תוספות, מאפים וקינוחים

5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
האם יש אנדיב נקי מחרקים?
3
מאיפה אפשר לרכוש את האנדיב, בחיים לא שמעתי על זה !!!! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
2
רק שאני הייתי עושה ממנו ממש סלט עם חתיכות קטנות, כאילו איך בדיוק יאוכלו אותו אפשר להיחנק מהגודל .... (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)

הצגת כל התגובות

1
השאלה לשפית אפשר במקום חומץ לשים לימון (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
נראה לי שכן (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
סלטים לשבת