1. הקפידו על צבעים בהירים וכמה שיותר אור
ככל שגווני המטבח יהיו בהירים יותר, כך הם ישקפו טוב יותר את האור ו"יפתחו" את החדר חזותית. זה לא אומר שאתם צריכים מטבח חף מכל צבע כהה, אך שימו לב לאיזון הצבעים.
2. נסו מדפים פתוחים
ארונות סגורים זה הסטנדרט, אך הם יכולים להפוך למגושמים ובולטים בחדר קטן. מדפים פתוחים מוסיפים מרווח נשימה אוטומטית וגורמים לפריטים להיות בהישג יד בקלות יותר. הבעיה: ניקיון תכוף להרחקת אבק ושמירה קבועה על סדר. אוקיי, יתכן שזה יתרון בעצם.
3. או דלתות זכוכית
אם אתם מרגישים לא מוכנים לקפוץ ישר למדפים פתוחים, דלתות זכוכית יכולות להיות פתרון ביניים מעולה.
4. השתמשו בווים ופסי תלייה
אם שטח האחסון שלכם קטן, אל תהססו לתלות במטבח ווים ופסי תליה - לא רק עבור מגבות. מצקות, מחבתות וסירים במגוון גדלים יחושו שם בנוחות, ואתם תחזקו את הטייטל שלכם כאשפי מטבח.
5. השיגו קרש חיתוך על כיור
השיש עמוס? בום. עם קרש חיתוך נשלף שמובנה על הכיור כבר הגדלתם את מרחב המחיה.
6. הצמידו את הסכינים לפס מגנט
במקום בלוק הסכינים הזה שתופס מקום מיותר על השיש.
7. היפטרו מהבלגן על השיש
כמו שפחות דברים על השיש והשולחן במטבח - יותר טוב. הגיוני בסך הכל.
8. הוסיפו תאורה יצירתית
חללים צרים מתחננים לתאורה נסתרת שתאיר את המקומות אליהם אור השמש או המנורה לא מצליחים להגיע. למשל, תוכלו להתקין פס נורות לד מתחת לארונות ולעולם לא תצטרכו לקצוץ בצל בחושך.