קוקטייל תה קר - לונג איילנד אייסד טי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 כוסות קוביות קרח
- 60 מ"ל וודקה
- 60 מ"ל ג'ין
- 60 מ"ל רום לבן
- 60 מ"ל טקילה לבנה
- 60 מ"ל טריפל סק או ליקר תפוזים
- 55 גרם סירופ מייפל
- 60 מ"ל מיץ לימון סחוט טרי
- 40 מ"ל מיץ ליים סחוט טרי
- 1/4 כפית מלח
- 230 מ"ל קולה
- להגשה: פרוסות לימון וקוביות קרח
אופן ההכנה:
1. בקנקן זכוכית גדול, מניחים 2 כוסות קוביות קרח, וודקה, ג'ין, רום, טקילה, טריפל סק או ליקר תפוזים, סירופ מייפל, מיץ לימון ומיץ ליים. מתבלים במלח ומערבבים עם כף עץ במשך 30 שניות לפחות עד שהקנקן מרגיש קר למגע והקרח נמס מעט.
2. מוסיפים לקנקן את הקולה.
3. ממלאים כוסות בקוביות קרח ומחלקים את הקוקטייל ביניהן. מוסיפים פרוסות לימון ומגישים מיד.