כיכר השבת

לכבוד שבת

מתכון לקרם ברולה - קינוח צרפתי מושלם

למה מושלם? כי מדובר ב-4 רכיבים בלבד ופחות מרבע שעה עבודה. ביום שישי עמוס וקצר במיוחד, זה כל מה שאתם צריכים. והכי חשוב: יש גרסת פרווה • מתכון לקרם ברולה - קינוח צרפתי מושלם (מתכונים לשבת, אוכל)

| 8 | כיכר השבת |
הקינוח המושלם לשבת: קרם ברולה
הקינוח המושלם לשבת: קרם ברולה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 250 מ"ל שמנת מתוקה (לגרסת הפרווה: קצפת צמחית)
  • 1/3 כוס סוכר
  • 3 חלמונים
  • 50 גרם שוקולד מריר
  • לקישוט: פרוסות תותים
  • 6 כלים קטנים חסיני חום

אופן הכנת קרם ברולה:

רגע לפני: למה זה הקינוח המושלם לשבת? ראשית, מדובר ב-4 רכיבים בלבד ופחות מרבע שעה עבודה. ביום שישי עמוס, זה כל מה שאתם צריכים. והכי חשוב: יש גרסת פרווה. מתכון לקרם ברולה - קינוח צרפתי נהדר לחתום את סעודת השבת.

• מחממים את התנור ל-160 מעלות.

• מקציפים בקערה את החלמונים והסוכר, עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.

• בסיר קטן מערבבים את השוקולד כשהוא שבור לחתיכות והשמנת או הקצפת הצמחית, ומביאים לרתיחה, עד שמתקבל נוזל אחיד וחלק.

• מוסיפים בזרם דק את השמנת החמה לתערובת החלמונים, תוך כדי שבוחשים היטב.

• יוצקים את התערובת לכלים אישיים קטנים או לתבנית קטנה. את הכלים האישיים או התבנית הקטנה מכניסים לתוך תבנית עם שוליים גבוהים, וממלאים אותה במים רותחים עד 2/3 מגובה התבנית.

• אופים במשך 20-25 דקות, מוציאים ומצננים. הקרם צריך להיות במרקם צמיגי וקפיצי.

• מגישים עם פרוסות תותים.

8 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
3
חלבון או חלמוןןןן????????????????
2
רק שפית כמוך יכולה לייצר כבוד
1
מה עושים עם החלבונים? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מיונז (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מבשלים, שבתות וחגים , עיקריות וקינוחים- אתר כיכר השבת