זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- חלה משבת או לחם מאתמול, חתוכה לפרוסות עבות או לקוביות גדולות
- 2 ביצים
- 1/2 כוס חלב
- 1 כפית קינמון
- שמן זית
להגשה: פירות יער, בננות, יוגורט / סירופ מייפל / שוקולד
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, טורפים את הביצים, החלב והקינמון עד לקבלת תערובת אחידה.
2. טובלים את פרוסות החלה בתערובת הביצים משני הצדדים - אך לכמה שניות בלבד. הן לא צריכות להיות ספוגות מאוד.
3. במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה, מחממים כף שמן זית ומטגנים את הפרוסות משני הצדדים עד להזהבה טובה.
4. עורמים את הפרוסות בצלחת, מקשטים בפירות טריים, מזלפים יוגורט, סירופ מייפל או סירופ שוקולד ומגישים מיד.