זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 1/4 כוס סוכר
- 2 כפיות קינמון
- 2 פרוסות לחם מלא
- 15-30 גרם חמאה
- 50-80 גרם שוקולד חלבי או שוקולד מריר, קצוץ
אופן ההכנה:
1. קולים בטוסטר את פרוסות הלחם, עד שהן חמות. מורחים בחמאה את הצד החיצוני של כל פרוסה ומפזרים מעל את הקינמון והסוכר (ככל הנראה לא תצטרכו את כל הסוכר המצוין במתכון).
2. מחממים מחבת יבשה על אש בינונית, מניחים שוקולד על הצד הפנימי של פרוסת לחם אחת, סוגרים עם פרוסת הלחם השנייה ומטגנים את הכריך במשך 1-2 דקות מכל צד, עד שהשוקולד נמס. מגישים חם.