זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 10 עלי מנגולד, קצוצים
- 1 בצל לבן, קלוף וקצוץ דק
- 2 ביצים
- 2 כפות פירורי לחם
- 150 גרם גבינת כבשים, מפוררת
- מלח ופלפל שחור
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. במחבת גדולה, מחממים 3-4 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה טובה. מוסיפים את עלי המנגולד ומטגנים יחד עד שהנפח של העלים יורד.
2. מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הגבינה, הביצים ופירורי הלחם ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם. נותנים לתערובת לעמוד במשך 10 דקות.
3. במקביל, מחממים שמן לטיגון חצי עמוק, בגובה 2.5 ס"מ וכשהשמן חם, לוקחים כף נדיבה מהתערובת, מניחים בזהירות בשמן ומטגנים במשך 3 דקות מכל צד עד להזהבה יפה.
יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות