זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 בננות
- 2 ביצים
- 1/2 כוס שיבולת שועל
- 1/2 כפית אבקת אפייה
- קורט מלח
אופן ההכנה:
1. במעבד מזון, טוחנים יחד את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת במרקם הרצוי - חלק או גס. מניחים לבלילה לעמוד במשך 10-20 דקות כדי שהיא תסמיך מעט.
2. מחממים מחבת עם ציפוי נון-סטיק על אש בינונית ומטגנים 2-3 כפות מהבלילה לכל פנקייק עד להזהבה יפה משני הצדדים. חוזרים על הפעולה עד שהבלילה נגמרת.
מגישים מיד, לצד פרוסות פירות טריים וסירופ מייפל.
יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות