זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל סגול, חתוך לקוביות
- 2 שיני שום, כתושות
- 2 פלפלים ירוקים חריפים, קצוצים
- 1 מלפפון, פרוס דק
- סלסילת פטריות טריות, פרוסות
- מלח ופלפל שחור
- סלסילת עגבניות שרי, חצויות
- 1 ליים / לימון קטן, סחוט היטב
- 1/4 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
- 12 טורטיות
- 1 כוס גבינת עיזים מפוררת
אופן ההכנה:
1. בסיר גדול, מחממים את שמן הזית על אש בינונית, מוסיפים את הבצל ומאדים עד לריכוך במשך 4-5 דקות. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
2. מוסיפים את הפלפלים החריפים והפטריות, ומאדים עד לריכוך במשך 7-8 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
3. בקערה בינונית, מערבבים את העגבניות עם מיץ הליים / הלימון והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל שחור.
4. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. וממקמים בכל פעם 2-3 טורטיות במחבת ומשחימים אותן במשך דקה מכל צד.
5. מחלקים את מילוי הפטריות בין הטורטיות, מוסיפים את העגבניות המתובלות וגבינת עיזים ומגישים מיד.