זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 4 פרוסות חלה בעובי 3 ס"מ
- 2 ביצים
- 1 כוס חלב
- 2 כפות אבקת סוכר
- 100 גרם חמאה
- 3 אפרסקים, פרוסים לפלחים
- להגשה: קצפת מוכנה, אוכמניות טריות, אבקת סוכר ומייפל
אופן ההכנה:
1. מחממים פלנצ'ה (מחבת פסים), גריל חשמלי או אפילו טוסטר, וצורבים פלחי האפרסקים עד קבלת פסי חריכה. מוציאים לצלחת.
2. בקערה, טורפים את הביצים עם החלב והסוכר.
3. טובלים כל פרוסת חלה משני צדדיה בתערובת הביצים, ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים כל פרוסה עד להזהבה משני הצדדים. מניחים כל פרוסת חלה על צלחת אישית, מוסיפים קצפת בנדיבות, מניחים מעל פלחי אפרסקים צרובים, בוזקים אבקת סוכר, מפזרים אוכמניות טריות, מזלפים מייפל ומגישים מיד.