זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 כוס שיבולת שועל אינסטנט (קוואקר)
- 3 בננות, פרוסות לעיגולים
- 1/4 כוס שמן קוקוס
- 1/4 כוס סירופ מייפל איכותי
- קמצוץ קינמון
- 2-3 טיפות תמצית וניל
- שוקולד חלב קצוץ
אופן הכנת קוואקר עם בננה מקורמלת ושבבי שוקולד:
1. מבשלים את שיבולת השועל בחלב לפי ההוראות שעל האריזה.
2. מחממים את השמן במחבת על אש בינונית, מוסיפים את סירופ המייפל, הקינמון, תמצית הווניל, ונותנים להם לבעבע יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מוסיפים את פרוסות הבננות למחבת, ומבשלים אותן במשך 3-4 דקות מכל צד, עד שהן רכות ושמנמנות. מסירים מהאש, ומערבבים מחצית מכמות הבננות בשיבולת השועל המוכנה.
יוצקים את הקוואקר לשתי קעריות אישיות, מסדרים מעל את פרוסות הבננות, מפזרים את שבבי השוקולד ומגישים מיד חם.