כריך סלט ביצים
מה צריך?
2 פרוסות לחם קאסטן
2 ביצים קשות
2 כפות מיונז
2 עלי חסה
1 עגבניה פרוסה
אופן ההכנה: מגרדים בפומפיה את הביצים הקשות, ומערבבים יחד עם המיונז. מורחים על פרוסת לחם אחת את סלט הביצים בשכבה אחידה. מניחים מעל את עלי החסה ופרוסות העגבניה. חוצים באלכסון למשולשים, עוטפים בנייר סנדוויץ' ומניחים בשקית ניילון.
כריך עם חביתה
מה צריך?
לחמניית אצבע עם שומשום
2 ביצים
2 ענפי בצל ירוק קצוצים דק (לא חובה)
1 כף שמן לטיגון
קמצוץ מלח
2 כפות גבינת שמנת
1 מלפפון פרוס לפרוסות מאורכות דקות
אופן ההכנה: טורפים את הביצים, מתבלים במלח, מוסיפים את הבצל ירוק ומערבבים היטב. מחממים את השמן במחבת, וכשהשמן חם, מוסיפים את תערובת הביצים. מטגנים עד הזהבה משני צידי החביתה. פותחים את הלחמניה, מורחים בה את גבינת השמנת, מניחים את החביתה לאורך הלחמניה ומניחים מעל את פרוסות המלפפון. עוטפים בנייר סנדוויץ', מניחים בשקית מזון ואורזים בקופסה קטנה מספר זיתים.
פרנץ' טוסט
מה צריך?
3 פרוסות חלה
2 ביצים טרופות בקערה
1/2 כוס חלב
2 כפות סוכר חום
30 גרם חמאה
קופסה קטנה עם ריבת פרי
אופן ההכנה: טורפים את הביצים עם החלב והסוכר, מחממים מחבת וממיסים בה את החמאה. טובלים את פרוסות החלה בתערובת הביצים משני צדדיה ומטגנים כדקה וחצי מכל צד. מעבירים לנייר סופג, אורזים בשקית ובשעת הארוחה מורחים בריבה ומתענגים.