עוף בתנור עם תפוחי אדמה ועגבניות
וכל מה שנדרש מכם במסגרת הכנת המנה הזו הוא לסדר את הרכיבים בתבנית ולשגר לאפייה. כמה קל, ככה טעים.
חמין מרוקאי (סחינה) עם אסאדו כבש וקציצת סרה
במקום בשר ראש או אסאדו עגל, בחרנו הפעם באסאדו כבש - מעדן אמיתי לשבת. מבשלים את החיטה בנפרד מה שהופך אותה לתוספת ממכרת בפני עצמה וחכו שתראו את צורת ההגשה הגאונית של החמין העשיר והמיוחד הזה.
סלמון אפוי ברוטב פיקנטי מתקתק
מנת פתיחה מהירת הכנה של סלמון בשרני עטוף בטעמים מתקתקים-פיקנטיים. לקראת סוף האפייה, מברישים את הדגים בסירופ מייפל ונותנים לו 1-2 דקות להתקרמל מעל.
בלינצ'ס במילוי ירקות וציפוי פריך
מורן פינטו עם תוספת כיפית וטעימה לשולחן השבת שאף אחד לא יסרב לה וכל כך קל להכין אותה: מתקתקים את הבלינצ'ס, מניחים במרכזם ירקות, מגלגלים, מצפים בפירורי לחם ואחרי הקפאה של שעה מטגנים עד להזהבה. משגע!
פטריות שלמות צלויות
פטריות שמפיניון שלמות, שמנמנות ובשרניות עטופות בבלסמי, שום, חרדל ותימין שאפשר להגיש כסלט חם לצד הדגים או כתוספת לעיקרית.
לקינוח: "כובע של רוסים"
"כובע של רוסים" או "רוסקה שאפקה" זהו שמו המשעשע של הקינוח המתוק והנפלא הזה: עוגות ספוג שוקולד קטנות ממולאות ומצופות בקרם וניל, עטופות בקוקוס ובקרם שוקולד. כובעים קטנים ופרוותיים שיתחסלו ברגע - פרווה לגמרי.
עוגת גבינה גבוהה ונימוחה
אוראל בראל מגייס כלי מפתיע לקבלת עוגת גבינה נימוחה, אוורירית וגבוהה במיוחד: הסיר של ה...ג'חנון - וזה מושלם. מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת עוגת גבינה גבוהה ויפה, מקושטת בקרם וניל וריבת חלב. נמנעים מקמח? אפשר לוותר על הבסיס.