המשתמשת @beasymss פרסמה בטוויטר סרטון של גירוד גבינה באמצעות פומפיה ומהר מאוד הוא הפך לוויראלי ברחבי הרשת. מדוע? כי, למרבה הטרגדיה, הסרטון חושף את הדרך *הנכונה* להשתמש בפומפיה ומסתבר שטעינו חיים שלמים.
זה לא סוד שלגרד גבינה, ירק או פרי בפומפיה זה לא כיף גדול (האצבעות!), אך הטריק הבא מפחית משמעותית את הסיכון שכרוך בגירוד. כיצד? הכל תלוי באיך אתם ממניחים את הפומפיה.
במקום להציב אותה זקוף במרכז צלחת או קערה, השכיבו את הפומפיה במנח אופקי על מנת שהגבינה (או מה שלא תגרדו בה) ייאגר בפנים. בסיום, פשוט העבירו את הגבינה המגורדת לצלחת וחסכתם לעצמכם בלגן רציני ואצבעות מדממות. על לא דבר.