ביצים זה הכל. מלבד המקושקשת הקלאסית, ניתן לשלוק אותן לביצה עלומה או לזלף מהן אפרוח מתוק שאף ילד לא יסרב לו. והנה טריק אחד נוסף שישדרג את ביצת העין הרגילה ויוסיף לה קרום עדין א-לה בית קפה.
למעשה, הכל תלוי בדרך שאתם הופכים אותן במחבת.
צפו:
1. משמנים מחבת עם ציפוי לא-דביק בכמות הגונה של חמאה, כדי שהמחבת תהיה חלקה והביצה תחליק עליה בקלות.
2. שוברים את הביצה למחבת, וכאשר הקצוות מתחילים לבעבע, עוברים מיד לשלב הבא.
3. הופכים את הביצה במחבת באמצעות מתן דחיפה אחת טובה קדימה כדי להוסיף תנופה, מה שיהפוך את הביצה בשלמותה.
מזל טוב. כעת אתם יכולים לעבור להתאמן על פנקייקס.