בכנס הוצגו הישגי הקבוצה בשנה האחרונה שכללו את הרחבת מועדון החברים הקולינרי, שדרוג חווית האירוח והשירות, שדרוג הפן הקולינרי לרבות התפריטים בכל הרשתות, קמפיינים שיווקיים ועוד.
נעם צימרמן, מנכ"ל הקבוצה אמר בין דבריו, כי המטרה שנקבעה לשנה הקרובה היא נושא האירוח והשירות שיוצב בראש מעייני הנהלת הקבוצה. בנוסף, בכנס הכריזו על הקמת סניפים חדשים לרשת מסעדת השף הכשרה למהדרין 'לחם בשר'. בלטו בהשתתפותם באירוע בעלי הקבוצה רונן נמני ומיקי טיל, רמי דנה מנכ״ל לחם ארז וניר קודיש, גיא אלבז ומושיקו ממן בעלים משותפים של רשת פרש קיטשן.
]]>