נשים מרוויחות פחות? הבעיה היא בכן!

נשים מרוויחות פחות מגברים את זה אנחנו כבר יודעים, אך הסיבה לכך נעוצה בשל אי דרישתן של נשים לשכר גבוהה * מה גורם לנשים לא לבקש שכר הולם לפעולתן? (תרבות)

| כיכר השבת |
ניפוץ אשליית הפמניזים או פשוט מאד הכל תלוי באיך שאת משווקת את עצמך? Join, חברת השמה בתחום הדיגיטל, העתה מחקר על בסיס ניתוח נתונים של יותר מ־500 עובדים. הפערים שנצפו בין גברים לנשים היו גם בציפיות השכר וגם בגובה ההשתכרות בפועל, במשרות הבכירות הפערים גדלים יותר.

בעצם נתונים אלו מראים כי גברים מקבלים שכר גבוה יותר מנשים באותם תפקידים, מהסיבה הפשוטה כי נשים אינן דורשות משכורות כמו של גברים המאויישים באותם תפקידים. נתוני האמת שנאספו ע"י שירי גרוסברד ממייסדות האתר Join, להשמת עובדים ושילובם בשוק העבודה, זאת לאחר ניתוח ואיסוף נתונים במשך 3 שנים של יותר מ- 500 עובדים.

מנתוני חברת ההשמה עלה כי נשים אשר באות לבקש עבודה ונשאלות לגבי הציפיות שלהן לשכר, אינן מציינות שכר גבוה כפי שגברים מציינים, מנתוני החברה עולה כי בממוצע גברים קיבלו שכר הגבוה ב־22.4% משכר הנשים, גם במדד הציפיות עמדו האחזוים על כ- ־28.4% בממוצע יותר מהנשים.

במילים אחרות, בקשות השכר של הגברים היו גבוהות בהרבה לעומת בקשות השכר של הנשים, לא כל ההצעות נענו אך במידה מסויימת ההענות לשכר גבוה אצל גברים הצליחה לייצר פער מגדרי משמעותי בהדלי השכר בין המינים. גברים ביקשו בממוצע 18.1 אלף שקל בחודש, וקיבלו 14.5 אלף שקל בחודש. כלומר 3,600 שקל פחות ממה שביקשו. הבקשות של הנשים עמדו על 12.9 אלף שקל בחודש, ובסופו של דבר קיבלו 11.3 אלף שקל בחודש, כלומר 1,600 שקל פחות ממה שביקשו. מה שמציין פער משמעותי בין דרישת הגברים לנשים.

מה הסיבה שנשים מבקשות שכר נמוך? לטענת גרוסברד רק 3 נשים הפתיעו אותה בדרישה גבוהה וזאת מכיון שהן היו נשים בעלות תפקיד בכיר קודם, היא אף ציינה כי התגובה לדרישתה של אחת הנשים שהתעקשה לשכר גבוהה היתה: "אנחנו לא יודעים אם מתאים לנו מישהי כ"כ לא פשרנית"

גרוסברד מציינת כי הנתונים הללו מרגיזים יותר מתי שאנו פונים דווקא לענף הדיגיטל ששם אין ממש הבדל בנוכחות אישה או גבר, וכי הנתונים העיקריים לעבוד בענף זה הם 'כישורים' שיש אותם לנשים וגברים באותה מידה, מהנתונים שעלו מהמחקר הדרישות לשכר בענף זה במשק מצד הגברים הם 15 אלף בממוצע, בעוד שאל הנשים הם עומדים על כ- 10 אלף. לכן בדיגיטל יש העדפה להעסקת נשים, המעסיקים בענף זה מעידים כי הנשים גם עובדות טוב יותר.

מסתבר שהנחיתות הנשית היא זו שמכשילה נשים בשלב המוקדם שלהן בעבודה, אך עם זאת ניתן לראות באור חיובי את ההתפתחות ושילובן של הנשים בענף הדיגיטל שמהווה גם שעות נוחות לנשים. לדברי גרוסברד: "הטענה כי גידול ילדים מונע מנשים לטפח קריירה פחות תקפה בענף הדיגיטל, השוק לא מודד אותך על מתי את באה ומתי את הולכת" בסופו של דבר הצלחתן נמדדת בהבאת התוצאות, מה שיכול להוות בשורה טובה לנשים בשוק העבודה. רק שמנה לב נשים יקרות, פשוט תתחילו לדרוש...

.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית