למה כדאי להוסיף אננס לתפריט? רמז: לא כי הוא טעים

לא רק שהמאכל הטרופי היפהפה והאהוב עלינו כל כך טעים, יש בתוכו חומצות אלפא הידרוקסיות ואנזים ברומליין - שניהם בעדינות משילים עור מת, כך שאתן נשארות עם עור חלק ואפילו יותר שרירי (יופי)

| כיכר השבת |
(צילום: שאטרסטוק)

לא תאמינו, אבל האננס, אותו פרי צהבהב ומדהים ביופיו ובטעמו שאנו מכירות מהדוכנים הרבים הפזורים בשוקי ישראל, משמש כרעל בתרבויות מסוימות וזמן גידולו יחסית ארוך, בין 22-25 חודשי גידול, עד להבשלתו המלאה.

מן הסתם, אתן כבר מודעות ליתרונות הרבים שיש להוספת ויטמין C למשטר טיפוח העור שלכן, נכון? (במשפט אחד, זוהי תחנת כוח מבהירה לעור עם כהויות וצבע לא אחיד. פיגמנטציה, בקיצור.)

ואתן יודעות מה מכיל ויטמין C? ניחשתן נכון (טוב, זו לא חכמה גדולה: מהכותרת): אננס.

לא רק שהמאכל הטרופי האהוב עלינו הוא כה ערב לחיך, יש בתוכו חומצות אלפא הידרוקסיות ואנזים ברומליין - שניהם בעדינות משילים עור מת, כך שאתן נשארות עם עור חלק ואפילו יותר שרירי.

פירות טרופיים גם עתירים בנוגדי חמצון כדי לסייע בהגנה מפני נזק הרדיקלים החופשיים, כך שזה באמת שווה ניסוי.

אז המשיכו או התחילו להוסיף אותו לתזונה ולמקרר התרופות שלכן. יקר? קרם לחות משקם עולה הרבה יותר.

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית