מכירות את הביטוי, "אתם מה שאתם אוכלים"? מתברר, שהוא חל על השיער שלנו, העור והציפורניים, גם כן. התזונאית פרידה הארג'ו-ווסטמן חושפת מהם המאכלים הטובים ביותר שיש להוסיף לתזונה שלנו כדי לקבל רעמה נהדרת - ולמרבה השמחה, החטיף המעצים את יופיו של השיער שלנו, טעים למדי.
כשאתן קוצצות ירקות לסלט לארוחת צהריים (או שאתן יודעות, במהירות תופסות משהו בדרך החוצה לעבודה בבוקר), אל תשכחו לזרוק קומץ שקדים לתוך קופסת האוכל שלכן.
"אגוזים אלה הם מקור מצוין לויטמינים וחומרים מזינים, כאשר הם נאכלים במתינות ויכולים לעשות פלאים לבריאות השיער", הארג'ו-ווסטמן אומרת. "רבע כוס שקדים תתן לכן כמעט חצי מהצריכה המומלצת של ויטמין E ומנגן (מינרל חשוב בגוף האדם), שניהם יכולים לקדם את צמיחת השיער", היא מוסיפה.
בדיעבד, זה הגיוני, בהתחשב בכך ששמן שקדים מופיע לעתים קרובות כאחד המרכיבים הראשונים בבקבוקי השמפו והמרכך האהובים עלינו.
אבל היא מזהירה אוהבי אגוזים שמומלץ להתאפק ולא להגזים, שכן שקדים הם גם גבוהים בשומן (בקומץ קטן יש הרבה).