

כמות: 6 סועדים
רמת קושי: קל
זמן הכנה: עד 30 דקות
מצרכים:
- 2 בטטות בינוניות
- 1 בצל לבן
- 2 שיני שום
- 2 גבעולי בצל ירוק
- 2 ביצים
- כוס קמח תופח
- רבע כוס שמן
- 1 גבינת חרמון
- מלח
- פלפל שחור
- חצי כפית סוכר
לרכישת המוצרים אונליין - כנסו לכאן >>
-
קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה
-
מקלפים וחותכים את הבטטה לקוביות, מוסיפים לבצל ומכסים
-
מבשלים למשך 5 דקות עד שהבטטה מעט מתרככת
-
מוסיפים שום כתוש ובצל ירוק ומבשלים עוד 3 דקות
-
מחממים תנור ל-180 מעלות
-
מוסיפים לקערה קמח, מים, ביצים, תבלינים ומערבבים היטב
-
מגרדים גבינת חרמון ומערבבים
-
מעבירים לתבנית משומנת ואופים במשך 30 דקות
-
מצננים את הפשטידה לטמפ' חדר, מכסים בניילון נצמד ומאחסנים בקירור עד לשימוש
*יש לחמם על הפלטה כחצי שעה לפני ההגשה
בתיאבון!