כמות: 6 סועדים
רמת קושי: קל - בינוני
זמן הכנה: עד 30 דקות
מצרכים:
- 4 תפו״א
- 2 קישואים
- 2 ביצים
- חבילת גבינת פטה כבשים פיראוס
- 2 כפות קמח
אופן ההכנה לפני שבת:
1. מקלפים את התפו״א ובעזרת פומפייה מגרדים את התפו"א והקישואים
2. מעבירים למסננת או מגבת, סוחטים היטב ומעבירים לקערה
3. מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים וטורפים היטב לקבלת תערובת אחידה
4. מחממים במחבת רחבה שמן לטיגון, ויוצקים בזהירות מהתערובת לביבות
5. מטגנים 3 דקות מכל צד עד להזהבה
6. מאחסנים בכלי אטום בקירור עד להגשה
*יש לחמם על הפלטה חצי שעה לפני הגשה
מומלץ להגיש לצד מטבל שאוהבים,
בתאבון!