רכיבים
- 2-3 נתחי פרגית טריה מרשת קצביות 'וול דאן'
- 200 גרם שערות קדאיף
- 1 בצל, קצוץ דק
- 2 גבעולי סלרי, קצוצים דק
- צרור כוסברה, קצוץ
- חופן חמוציות מסוכרות
- חופן פקאן סיני מסוכר, קצוץ
- קמצוץ גרידת לימון
- 3 כפות שמן זית
- קורט בהרט
- קורט אגוז מוסקט
- 1/2 כפית סוכר
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 1 כפית אבקת סוכר
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. קוצצים דק דק את הפרגיות.
2. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
3. מוסיפים למחבת את הסלרי והכוסברה, מתבלים במלח, פלפל שחור, בהרט ואגוז מוסקט.
4. מוסיפים את החמוציות והפרגיות הקצוצות, מערבבים ומקפיצים יחד במשך 5 דקות.
5. מחלקים את תכולת המחבת בין 4 תבניות מרובעות בגודל 10 ס"מ.
6. בקערה גדולה, מערבבים את שיערות הקדאיף עם אבקת הסוכר והשמן ומסדרים אותן בשכבה מעל מילוי הפרגיות שבתבניות.
7. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 15-20 דקות. מפזרים מעל גרידת לימון ופקאן מסוכר ומגישים מיד.
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!