כיכר השבת
לכבוד שבת

הכי טעים ועסיסי שיש: דג "קבור" במלח גס

כך תסדרו לכם ולאורחים את ההצגה הכי טובה בעיר - באפס מאמץ: אוראל בראל עם מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת דג "קבור" במלח גס, טכניקה שהופכת את הדג לעסיסי וטעים במיוחד (מתכונים לשבת, אוכל)

דג במלח גס (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ק"ג דג לבן - אנחנו השתמשנו בדג ברמונדי מרשת קצביות 'וול דאן'
  • 2 ק"ג מלח גס
  • 4 חלמונים
  • 1/2 כוס מים (אמצעי מדידה: כוס חד"פ לשתייה קרה)
  • 1 לימון, מקולף וחתוך לקוביות קטנות (ראו סרטון)
  • צרור פטרוזיליה, קצוצה דק
  • 1 שן שום, פרוסה
  • 1 פלפל חריף, קצוץ

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

1. בקערה, מניחים את המלח, מוסיפים את החלמונים והמים ומערבבים היטב.

2. פותחים את הדג לרוחב וממלאים אותו בירקות הקצוצים.

3. מרפדים תבנית ב-3/4 (או פחות) מכמות המלח, מניחים מעל הדג ומכסים ומהדקים היטב עם המלח הנותר.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות במשך 50-60 דקות.

5. מוציאים את התבנית מהתנור וכשהמלח מצטנן מעט, שוברים אותו בעזרת פטיש שניצלים ומחלצים את הדג בזהירות.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

(צילום: אוראל בראל)

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
זה לא יוצא מידי מלוח ?
ציפי
זה לא יוצא מלוח בכלל כי השכבה של המלח לא נכנסת בכלל לדג
אוראל בראל
1
אני לא זוכרת את המתכון בדיוק.... זה היה בלי ביצים.... אבל זה יצא מלוח בצורה מפחידה.... שוב אולי עשית את זה אחרת ... אני לא זוכרת....
פעם עשיתי משהו כזה
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות