כיכר השבת
מיוחד

כך תכינו סטייק מהיר במחבת עם נתח דנבר

ה-"דנבר קאט" הוא נתח מופלא, עסיסי ומשויש, בעל טעם בשרני ועשיר במיוחד שמתאים לצלייה קצרה במחבת או על גריל ונחשב לאחד הסטייקים הפופולריים ביותר - ומיד תבינו למה. אוראל בראל מגיש את הסטייק לצד צ'יפס אבוקדו מפתיע ונהדר (מתכונים, אוכל)

סטייק במחבת עם דנבר קאט לצד צ'יפס אבוקדו (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 7-8 נתחי סטייק דנבר מרשת קצביות 'וול דאן'
  • מלח ופלפל שחור גס
  • 1 כפית שמן
  • לצ'יפס אבוקדו:
  • 1 אבוקדו - לא רך מדי ולא קשה מדי
  • 1 ביצה
  • 1 כוס קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • פלפל שחור, לפי הטעם
  • 1 כוס סודה / בירה
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.

באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

הכנת הסטייקים:
1. משמנים מחבת בכפית שמן, מביאים לרתיחה, מתבלים את נתחי הסטייק במלח ופלפל שחור גס לפי הטעם, משני צדדים, וצולים את הסטייקים במשך דקה מכל צד.

הכנת צ'יפס אבוקדו:
2. מקלפים וחותכים את האבוקדו לרצועות ארוכות ושוות בעובי 1 ס"מ.

3. בקערה גדולה, מניחים את הקמח, הקורנפלור, מלח ופלפל שחור ואבקת האפייה ואז מוסיפים את הביצה והסודה או הבירה ומערבבים היטב בעזרת מטריפה ידנית עד לקבלת בלילה אחידה.

4. מחממים שמן לטיגון עמוק (בגובה של כ-5 ס"מ), מצפים את רצועות האבוקדו בבלילה, מטגנים היטב עד שהצ'יפס מקבל גוון זהוב-שחום יפה ומוציאים למסננת / נייר סופג.

מגישים מיד, חם, לצד הסטייקים המוכנים.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהנו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
אמלה... מה זה השלמות הזו??? שאלה: האם האבוקדו לא צריך להיות מאוד בשל לפי הסרטון נראה שהוא טיפ טיפה נוקשה אשמח לתשובה רוצה להכין כבר היום!! אלוף!!!
נועם
אבוקדו בחום מתרכך עוד יותר לכן עדיף לקחת אבוקדו שהוא לא קשה ולא רך מידי וככה זה יוצא רך
אוראל בראל
1
שלמות !!! נדהמת כל פעם מחדש .
שאפו ענק!
תודה רבה
אוראל בראל
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות