זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
חלבי
לעוגה:
- 1 כוס סוכר מגורען
- 1/2 כוס חמאה
- 1 ביצה
- 1 כוס רוויון
- 2 כוסות קמח מנופה
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1 כפית סודה לשתייה
- 1/4 כפית מלח
לפירורים:
- 1 כוס סוכר חום
- 2 כפות קמח מנופה
- 3 כפות חמאה מומסת
- 1 כפית קינמון
אופן ההכנה:
1. בקערת המיקסר, מקרימים את הסוכר והחמאה. מוסיפים את הביצה ומערבבים.
2. בקערה נפרדת, מערבבים את כל המרכיבים היבשים.
3. מוסיפים לתערובת הרטובה את הרוויון ותערובת המרכיבים היבשים, לסירוגין.
4. בקערה נוספת, מערבבים את כל מרכיבי הפירורים.
5. יוצקים חצי מהבלילה לתבנית משומנת בגודל 20X30 סנטימטרים ומפזרים מעל חצי מכמות הפירורים. יוצקים מעל את שאר הבלילה ואז את הפירורים הנותרים.
6. אופים ב-170 מעלות, 30 דקות או יותר, לפי הצורך.