זמן הכנה60 דק'
רמת קושיקל
חלבי
למילוי הקוקוס:
- 2 כוסות אבקת סוכר
- 300 מ"ל חלב מרוכז, ממותק
- 2 כפיות תמצית וניל
- 3 כוסות קוקוס טחון
לציפוי השוקולד:
- ½2 כוסות שוקולד צ'יפס
- 2 כפות חמאה
אופן ההכנה:
1. מכינים את מילוי הקוקוס: בקערה, מערבבים יחד את אבקת הסוכר, החלב המרוכז, תמצית הווניל והקוקוס. מצננים ומגלגלים לכדורים. מניחים על תבנית המרופדת בנייר אפייה ומקפיאים לחלוטין.
2. מכינים את ציפוי השוקולד: בקערה במיקרוגל, ממיסים את השוקולד צ'יפס והחמאה ומערבבים היטב. משתמשים בשני מזלגות כדי לטבול את הכדורים, אחד בכל פעם, בתערובת השוקולד. לאחר מכן, מרימים את הכדורים ונותנים לעודפי השוקולד לטפטף, בטרם מניחים אותם בחזרה בתבנית, כדי לתת לשוקולד להתייצב.
שומרים בכלי אטום במקרר.
טיפ: את קערת השוקולד המומס מומלץ לשמור מעל קערה עם מים רותחים. זה מונע מהשוקולד להתייצב בזמן הטבילה ומקל עליה.