רכיבים
- 1 אריזת זנב עגל חתוך (כ- 1.5 ק"ג) מרשת קצביות 'וול דאן'
- 6-7 שיני שום
- 4 גזרים ב-4 צבעים שונים, חתוכים לרבעים
- 1 כרישה, פרוסה
- 1 ראש סלרי, פרוס
- ראש פטרוזיליה מקולף
- 3-5 תפוחי אדמה בקליפה אדומה, לא מקולפים, חצויים לשניים
- 1 כף גדושה סילאן
- 2 כפיות שמן זית
- 1/2 כוס (120-100 מ"ל) יין לבן
- 9 עלי דפנה
- 1/2 כפית פלפל צ'ילי גרוס
- 1 כפית תבלין 'ראס אל חנות'
- 1 כף שטוחה מלח
- קורט פלפל שחור
אופן ההכנה:
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של 'וול דאן' תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
'וול דאן' עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. בסיר גדול ורחב על אש בינונית, מחממים את שמן הזית ומטגנים את נתחי הבשר במשך 1-2 דקות מכל צד.
2. מתבלים במלח ופלפל שחור, צ'ילי גרוס וראס אל חנות, מפזרים מעל את שיני השום בשלמותן ועלי דפנה.
3. מסדרים מעל את כל ירקות השורש, יוצקים מעל את היין, מחכים דקה כדי שהאלכוהול יתאדה, יוצקים מעל בין 800 מ"ל ל-1 ליטר מים, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 4 שעות. ניתן להסמיך את הרוטב בעזרת כפית קמח מהולה במים או עם אבקת מרק איכותית.
> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים