מצרכים:
1 כתר של צלעות כבש – כ- 8 צלעות
להברשה:
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 2 כפות חרדל חלק
- מלח
- פלפל שחור
- 2 כפות עלי טימין
לציפוי:
מערבבים יחד
- 1 כוס פיסטוק קלוף לא קלוי קצוץ דק בפולסים
- 4 כפות פירורי לחם
- 1/2 כף שום גבישי
- 1/2 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 4 כפות עלי טימין
להגשה:
רבעי תפוחי אדמה ובטטה צלויים בשמן זית ומלח גס, חסה מסולסלת- לאליק
אופן ההכנה:
מברישים את כתר הצלעות בחרדל, מלח, פלפל וטימין
מטגנים משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב
מערבבים את מרכיבי הציפוי מניחים על מגש ומצמידים אל כתר הצלעות
מעבירים את כתר הצלעות לתבנית עם נייר אפייה ואופים 40 דקות ב- 160 מעלות.
פורסים ומגישים לצד תפוחי אדמה בטטה וחסה מסביב.