פינגרפוד קלאסי לשבת הגדול

סינתה על ברוסקטה וקרם פלפלים

מהנתחים היותר משובחים של הבקר תופס לו מקום של כבוד נתח ה'סינטה' שהינו חלק אחורי של הבהמה הנה לכם מתכון שלוקח את החלק הזה ונותן לו טוויסט קליל וטעים (מתכונים)

| מקודם |

מצרכים לקרם פלפלים :

3 פלפלים אדומים קלויים קלופים

4 שיני שום

4 כפות חומץ בן יין לבן

5 כפות שמן זית

1 כף עלי טימין

1/2 כפית מלח

לברוסקטה:אופים ב- 180 מעלות ל- 15 דקות

1 באגט פרוס לפרוסות אלכסוניות ומוברש בשמן זית ואריסה

לסינטה:

400 גרם סינטה פרוסה לפרוסות דקיקות

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

2 כפות שמן זית

1 כף בלסמי מצומצם

להגשה: עירית קצוצה

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את פרוסות הסינטה עם התיבול

טוחנים יחד את מרכיבי קרם הפלפלים

צולים בתנור ברוסקטת אריסה

צולים את נתחי הסינטה על פלאנצ'ה חצי דקה מכל צד

מורחים על ברוסקטה ממרח פלפלים ומניחים מעל פרוסת סינטה, מפזרים עירית לפני ההגשה.

  • אופציית הגשה נוספת מניחים במרכז צלחת הגשה קרם פלפלים ומעל פרוסות סינטה ומסדרים מסביב קרם פלפלים

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות