מצרכים לקרם פלפלים :
3 פלפלים אדומים קלויים קלופים
4 שיני שום
4 כפות חומץ בן יין לבן
5 כפות שמן זית
1 כף עלי טימין
1/2 כפית מלח
לברוסקטה:אופים ב- 180 מעלות ל- 15 דקות
1 באגט פרוס לפרוסות אלכסוניות ומוברש בשמן זית ואריסה
לסינטה:
400 גרם סינטה פרוסה לפרוסות דקיקות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית
1 כף בלסמי מצומצם
להגשה: עירית קצוצה
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה את פרוסות הסינטה עם התיבול
טוחנים יחד את מרכיבי קרם הפלפלים
צולים בתנור ברוסקטת אריסה
צולים את נתחי הסינטה על פלאנצ'ה חצי דקה מכל צד
מורחים על ברוסקטה ממרח פלפלים ומניחים מעל פרוסת סינטה, מפזרים עירית לפני ההגשה.
- אופציית הגשה נוספת מניחים במרכז צלחת הגשה קרם פלפלים ומעל פרוסות סינטה ומסדרים מסביב קרם פלפלים





