רכיבים
- 1 חבילת נקניקיות מרגז של 'וול דאן'
- 5-6 עגבניות, מגורדות
- 1/2 פלפל אדום מתוק, חתוך לקוביות
- 7-8 ביצים
- 3 שיני שום, קצוצות
- 1/4 כוס כוסברה קצוצה
- 1/2 פלפל ירוק חריף, קצוץ
- 1 כף פפריקה מרוקאית
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1 כפית שטוחה סוכר
- 2 כפות שמן
אופן ההכנה:
אין דרך טעימה יותר מלשדרג את השקשוקה הקלאסית עם נקניקיות מרגז חריפות וטעימות של 'וול דאן'. פיתות טריות, חומוס וסלט קצוץ טוב בצד - וסגרתם ארוחה מושלמת בחצי שעה.
רשת קצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. לתוצאה מושלמת, השתמשתי בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של וול דאן שמותאמים במיוחד לכל נתח של דג או בשר.
באתר הבית של וול דאן תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות
רשת קצביות וול דאן עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:
ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335
רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833
בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350
צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155
וואטסאפ:
ירושלים: 052-711-7344 | בני ברק: 054-9950979
קדימה, למתכון:
צפו באופן ההכנה:
1. חותכים את הנקניקיות לחתיכות שוות.
2. במחבת גדולה, מחממים את השמן ומטגנים את הגמבה במשך דקה. מתבלים בפלפל שחור ופפריקה ומערבבים במשך 30 שניות.
3. מוסיפים את השום והפלפל החריף, מערבבים ומטגנים במשך 30 שניות.
4. מוסיפים את העגבניות, מערבבים קלות, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים במשך 10-15 דקות, עד שהרוטב מצטמצם.
5. מוסיפים את הביצים אחת אחת, מתבלים אותן במעט מלח ופלפל שחור, מפזרים את הכוסברה על הכל, מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 2-3 דקות.
מגישים מיד, חם, עם פיתות, חומוס וסלט ירקות קצוץ טוב.
אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!
מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.
חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!