מוכן תוך פחות משעה

מרק קובה דלעת מהיר וטעים של וול דאן

במקום לבזבז יום שלם במטבח ולגלגל קובות אחת אחת, אוראל בראל מבשל מרק דלעת חלומי עם קובות ממולאות בשר של 'וול דאן' - מדריך וידאו שלב אחר שלב לארוחה משפחתית מהירה, משביעה וטעימה שמוכנה על שולחנכם תוך פחות משעה (מתכונים, אוכל)

מרק קובה דלעת מהיר וטעים של וול דאן (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 חבילת קובה חמוסטה - כופתאות בורגול וסולת במילוי בשר של 'וול דאן'
  • 1 בצל גדול, קצוץ
  • 600 גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות גדולות
  • 3 גבעולי סלרי עם העלים, קצוצים
  • 2 כפות רסק עגבניות איכותי (100% עגבניות)
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית שטוחה כורכום
  • 1 כפית פפריקה מרוקאית
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 לימון, סחוט היטב
  • 1 כף שמן

אופן ההכנה:

קובה חמוסטה זה אוכל "של סבתא" בהגדרה. רק שבניגוד לסבתא, לא תמיד יש לנו זמן לעמוד שעות במטבח, להכין את הבצק הדק מסולת ובורגול, למלא בתערובת בשר ולגלגל קובות בזהירות.

הפעם נכין מרק דלעת חמצמץ וטעים ונוסיף לו קובה חמוסטה של 'וול דאן' - כופתאות סולת ובורגול במילוי בשר שמגיעות מוכנות - רק להכניס למרק, להרתיח וליהנות מארוחה חורפית מנחמת ומשביעה.

לתוצאה מושלמת, תיבלתי את המרק בתבלינים מסדרת תבליני הבוטיק של 'וול דאן'.

רשת הקצביות 'וול דאן' מתמחה בבשרים, עופות ודגים משובחים וטריים, בכשרות מהודרת ואיכות ללא פשרות. כלל הנתחים נבחרים בקפידה, מה שמתבטא כמובן בטעמם: חוויית גורמה בארוחה ביתית.

באתר הבית של וול דאן תוכלו להזמין אונליין בקלות ובכיף את כל המוצרים בשירות משלוחים עד הבית: לחצו כאן לאתר ולהזמנות

רשת קצביות וול דאן עומדת לשירותכם בפריסה ארצית לשירותכם עם שירות משלוחים עד הבית:

ירושלים:
חי טייב 15 (הר-נוף) | 02-651-1841
המרפא 1 (הר חוצבים) | 02-536-3335
אהליאב 21 (רוממה) | 02-531-3335

רעננה:
האחוזה 94 | 09-886-5833

בית שמש:
ישעיהו הנביא 4 | 02-531-3350

צפת:
דרך השוקולד (מתחם העסקים של הצפון, בתי הפסנתר) | 04-655-1155

וואטסאפ:

ירושלים: 052-711-7344

בני ברק: 054-9950979

קדימה, למתכון:

צפו באופן ההכנה:

1. בסיר גדול ורחב, מחממים את השמן על אש בינונית ומטגנים את הבצל עד להשחמה.

2. מתבלים בפלפל שחור, כורכום, פפריקה, סוכר ומלח, מערבבים כמה שניות ואז מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים.

3. מוסיפים את הסלרי, צורבים אותו קלות עם התבלינים והבצל תוך כדי ערבוב ואז מוסיפים את קוביות הדלעת, מערבבים ויוצקים כליטר מים רותחים, עד שהדלעת מכוסה.

4. מבשלים במשך 15-20 דקות בסיר מכוסה עד שהדלעת רכה, ומוסיפים את הקובות של 'וול דאן'.

5. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות. סוחטים פנימה את הלימון, מערבבים וכשהכל מבעבע, מכבים את האש.

מגישים מיד, חם. אפשר להגיש לצד אורז לבן.

(צילום: אוראל בראל)
(צילום: אוראל בראל)

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

מאחלים לכם ארוחות משפחתיות בטעם בלתי נשכח, ומבטיחים להמשיך ולפתח עוד ועוד מוצרים מעולים שיטעימו לכם את השבתות, החגים והאירועים בטעמים חדשים ומפתיעים.

חפשו וול דאן על המדפים ותהינו מבשר כשר, איכותי, זול וטעים!

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
האם אפשר להחליף את הדלעת בירק אחר? איזה?
אסתר
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות