זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 1 כוס חלב
- 1/4 כוס רוטב קרמל מוכן
- 1 כפית סוכר חום
- מים רותחים
- 2 כפות גדושות אבקת קפה נמס (מכל סוג שאוהבים)
להגשה: קצפת מוכנה, רוטב קרמל מוכן
אופן ההכנה:
1. בסיר קטן על אש בינונית מבשלים את החלב, רוטב הקרמל והסוכר החום במשך 4-5 דקות תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת מעלה אדים ובועות. מכבים את האש.
2. מחלקים את אבקת הקפה הנמס בין 2 ספלי קפה גדולים - כף אחת בכל כוס. יוצקים מעל מים רותחים, עד מחצית מגובה הכוס, מעל יוצקים את תערובת החלב הרותח ומערבבים.
3. מקשטים כל קפה בקצפת בנדיבות, מזלפים מעל רוטב קרמל ומגישים מיד.