כל אחד יכול להכין

סופגנסון: סופגניית קרואסון במילוי שוקולד

כך תכינו בעצמכם את הדבר הכי חם ברשת עכשיו: מתכון לסופגניית קרואסון ממולאת בשוקולד ומצופה בסוכר - שמנמנה, עסיסית וטעימה טעימה שלא תצליחו להפסיק לאכול. מדריך מצולם שלב אחר שלב (מתכונים לחנוכה, אוכל)

|
10
| כיכר השבת |
סופגנסון: סופגניית קרואסון במילוי שוקולד (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי

רכיבים

  • 1 ק"ג קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 50 גרם חמאה רכה
  • 1 ביצה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 3 כוסות חלב פושר

למילוי: ממרח שוקולד או כל ממרח אהוב אחר

  • שמן לטיגון עמוק

לציפוי: סוכר

    אופן ההכנה:

    1. בקערת מיקסר, מערבבים את השמרים, הסוכר והחלב ונותנים לתערובת לשבת במשך 10 דקות עד שעולה קצף.

    2. מוסיפים את הקמח, החמאה והביצה ומעבדים עם וו לישה במהירות נמוכה במשך דקה.

    3. מוסיפים את המלח ומעבדים במהירות הגבוהה ביותר במשך 5 דקות, עד לקבלת בצק חלק וגמיש.

    4. מכסים את הבצק שבקערה ומניחים להתפחה במקום חמים במשך שעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו.

    5. על נייר אפייה, מרדדים את הבצק למלבן ארוך. חותכים את מלבן הבצק למשולשים, מניחים ממרח שוקולד בקצה הרחב של כל משולש ומגלגלים.

    6. מניחים כל קרואסון בצק על מלבן נייר אפייה וממתינים 15 דקות.

    7. בסיר רחב, מחממים שמן לטיגון עמוק לחום של 170 מעלות. מטגנים את הסופגסונים בקבוצות עד שהם מקבלים גוון זהוב-שחום יפה מכל הצדדים. מוציאים לנייר סופג, מגלגלים בסוכר ומגישים מיד, חם.

    אופן ההכנה - בתמונות:

    מעבדים את הרכיבים לבצק חלק וגמיש (צילום: אוראל בראל)
    מתפיחים את הבצק במשך שעה (צילום: אוראל בראל)
    מרדדים את הבצק למלבן, חותכים למשולשים ומניחים מהמילוי בקצה (צילום: אוראל בראל)
    מגלגלים כל משולש לסופגנסון ומניחים על נייר אפייה נפרד (צילום: אוראל בראל)
    מטגנים בקבוצות בשמן שמחומם ל-170 מעלות (צילום: אוראל בראל)
    כשהסופגסונים זהובים-שחומים, מוציאים לנייר סופג (צילום: אוראל בראל)

    אהבתם את המתכון? ספרו לנו בתגובות!

    הכתבה עניינה אותך?

    תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

    -נקראים כעת
    -פרקים נקראו
    -ספרים נקראו
    לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
    תוכן שאסור לפספס

    10 תגובות

    אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

    6
    וואי וואי ניסיתי כבר כמה מתכונים שלך והכל יצא טעים ומדוייייק תודה על השיתוף❤️
    חדווה
    תודה רבה
    אוראל בראל
    5
    מתכון מעולה!יצא לי טעים ובקלות.תודה רבה
    ג'קי שבו
    תודה 🙏🏻
    אוראל בראל
    4
    איזה יופי! מחכה כל פעם למתכון שלך....
    ללא שם
    איזה כייף לשמוע
    אוראל בראל
    תוכן שאסור לפספס

    תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

    -נקראים כעת
    -פרקים נקראו
    -ספרים נקראו
    לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
    עכשיו בכותרות