כיכר השבת
פיצוחים ביתיים

גרגירי חומוס פיקנטיים שלא תפסיקו לנשנש

5 דקות הכנה, 35 דקות בתנור ויש לכם פיצוחים ביתיים שכיף לנשנש אותם ככה, כמו שהם או להוסיף אותם לסלטים בתור תוספת קריספית, פיקנטית וטעימה טעימה. מתכון לגרגירי חומוס קלויים בפפריקה מעושנת (מתכונים, אוכל)

|
2
| כיכר השבת |
גרגירי חומוס קלויים בפפריקה מעושנת (צילום: Alesia Kozik from Pexels)
זמן הכנה50 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 קופסת שימורי גרגירי חומוס, מסוננים ושטופים היטב
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף פפריקה מעושנת

אופן ההכנה:

1. אחרי שמסננים ושוטפים את גרגירי החומוס, מניחים אותם על נייר סופג ומייבשים אותם כל הניתן.

2. מפזרים את גרגירי החומוס בתבנית גדולה מרופדת בנייר כסף, מזלפים מעל את שמן הזית, מתבלים במלח ואופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות במשך 35 דקות. כל 10 דקות, מערבבים ומנערים את תכולת התבנית.

3. מוציאים את התבנית מהתנור, מתבלים בפפריקה מעושנת, מערבבים היטב ומחזירים את התבנית לתנור ל-10 דקות נוספות. מצננים לאחר האפייה ונהנים.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

2
האם אפשר להכין מחומוס קפוא (משקית) והאם אפשר להכין גם אפונה באותה דרך? תודה על תשובה וחג חנוכה שמח
ללא שם
1
הכנתי זה טעים ממש
תוספת לסלט
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות