זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 30 פטריות שמפיניון טריות
- 2/3 כוס רוטב פסטו
- 1/2 כוס קינואה מבושלת
- 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה:
1. מסירים את רגלי הפטריות וקצת מהחלק הפנימי שלהן כדי ליצור חלל גדול יותר למילוי. את "שאריות" הפטריות אפשר לקצוץ ולהכניס לסלט שתגישו לצד הפטריות הממולאות.
2. בקערה קטנה, מערבבים את הפסטו עם הקינואה והפרמזן וממלאים כ-2 כפיות מהתערובת בכל פטרייה.
3. מסדרים את הפטריות המוכנות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים על כל אחת עוד קצת גבינה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות או עד שהפטריות רכות והגבינה נמסה. מגישים מיד.