זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- שמן
- 5 נקניקיות פרווה, פרוסות לעיגולים
- 1/2 כוס בצל קצוץ (לא חובה)
- 12 ביצים
- מלח ופלפל שחור
- 1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת, רצוי צ'דר (לא חובה)
אופן ההכנה:
1. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים 4 כפות שמן ומטגנים את הנקניקיות עד להשחמה קלה.
2. בקערה גדולה, טורפים היטב את הביצים, מוסיפים את הבצל, הגבינה והנקניקיות, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
3. יוצקים את התערובת לתבנית עם 24 שקעים קטנים או 12 שקעים גדולים ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20-25 דקות.