זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 8-10 משמשים, חצויים
- 3-4 כפות סוכר חום
- מרגרינה או שמן לשימון התבנית
לבלילה:
- 3 ביצים
- 200 גר שמן קוקוס
- 1/2 כוס שמן
- 5 כפות סוכר
- 1 כף פודינג וניל
- 1/2 1כוסות קמח (מודדים לאחר הניפוי)
- 1 שקית אבקת אפיה
לקישוט:
- אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
2. משמנים את התחתית והדפנות של תבנית עגולה במרגרינה או בשמן ומפזרים את הסוכר החום.
3. מסדרים בתבנית את חצאי המשמשים כשהחלק החתוך כלפי מטה.
4. בקערה גדולה, טורפים היטב את כל רכיבי הבלילה עד שהיא חלקה וללא גושים. יוצקים את הבלילה לתבנית, על המשמשים.
5. אופים במשך 40 דקות, מוציאים מהתנור, מצננים והופכים בזהירות על צלחת. מקשטים באבקת סוכר, פורסים ומגישים לצד כדור גלידת וניל קר.