זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1/2 1 כוסות שיבולת שועל רגילה (לא אינסטנט)
- 1/2 כוס קמח שקדים
- 3 כפות חמאת שקדים
- 1/2 כוס קוקוס טחון
- 1 כף זרעי צ'יה (אופציונלי)
- 1/4 כוס דבש או סירופ מייפל
- 1 כף גרידת לימון מכ-2 לימונים גדולים
- 1 כף פרג
אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה, מערבלים במהירות נמוכה שיבולת שועל, קמח שקדים, חמאת שקדים, 1/4 כוס קוקוס, זרעי צ'יה, דבש או סירופ מייפל, גרידת לימון ופרג. לאחר 10 שניות מגבירים למהירות בינונית ומעבדים עד לקבלת עיסה אחידה, במשך 2-3 דקות.
2. יוצרים מהעיסה כדורים בגודל שווה. אם הם מתפרקים, מוסיפים עוד קצת דבש או מייפל.
3. מגלגלים את הכדורים ב-1/4 כוס הקוקוס הנותר. שומרים את הכדורים בכלי אטום במקרר, עד שבוע.