זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- חבילת פסטה קצרה (500 גרם)
- קופסת שימורי עגבניות מרוסקות (400 גרם)
- 1 כף מלח
- 4 שיני שום, פרוסות
- פלפל שחור, לפי הטעם
- 15 עלי בזיליקום
- 1/2 2 כוסות מים
- 3 כפות שמן
אופן ההכנה:
1. מניחים את כל הרכיבים בסיר גדול ועמוק ולבסוף יוצקים עליהם את המים והשמן.
2. מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית, עד שהפסטה רכה ומצופה ברוטב. מדי פעם פותחים את הסיר ומערבבים. לקראת סוף הבישול, טועמים ומשפרים תיבול, אם צריך.