רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 מלפפונים ארוכים, פרוסים דק
- 1 בצל סגול קטן - קלוף, חצוי וקצוץ דק
- 1 שן שום, כתושה
- 4 צרורות שמיר טרי
- 1 כוס חומץ
אופן ההכנה:
1. מקפיצים יחד את המלפפון, הבצל, השום והשמיר בקערה בינונית.
2. שופכים את החומץ על תערובת המלפפונים. מטביעים לגמרי את פרוסות המלפפונים בחומץ.
3. מעבירים את הקערה למקרר ונותנים למלפפונים לשהות במרינדה עד להתפתחות של טעם טוב, לפחות חצי שעה.
הערה: הסלט ישמר עד שבוע וחצי במקרר, כשהוא מכוסה.