זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 440 גרם גרגרי חומוס מבושלים או מקופסת שימורים
- 2 כפות חומץ בן יין אדום
- מלח ופלפל שחור טחון טרי
- 1 בצלצל שאלוט קטן, קצוץ דק
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. מניחים את גרגרי החומוס בקערה ויוצקים מעל את החומץ. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
2. בעזרת מזלג, מועכים מחצית מגרגרי החומוס.
3. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים בעדינות ומגישים מיד. ניתן לשמור במקרר עד להגשה.