זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 5 נתחי פילה סלמון טריים, חתוכים לקוביות בגודל 5X5 ס"מ
- 1 ראש חסה אייסברג, חתוכה גס
- 1/2 צרור כוסברה, קצוצה
- 2 עגבניות תמר מוצקות, פרוסות
- 1 בצל סגול קטן, פרוס לטבעות דקות
- 1/2 פלפל חריף, פרוס דק
לרוטב:
- 3 כפות מיונז
- 2 כפות חומץ טבעי
- 3 שיני שום, כתושות
- 1 כפית שטוחה תימין יבש
- מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מחממים מחבת פסים ומזהיבים היטב את קוביות הסלמון מכל צד. מוציאים ומעבירים לכלי סגור.
2. בכלי קטן, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.
3. סמוך להגשה, מערבבים בקערה גדולה את הירקות החתוכים, מניחים עליהם את קוביות הסלמון, יוצקים את הרוטב מעל ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.