זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- צרור סלרי, קצוץ
- צרור פטרוזיליה, קצוץ
- צרור שמיר, קצוץ
- צרור כוסברה, קצוץ
- מעט עלי נענע, קצוצים
- 2 תפוחים ירוקים מזן גרני סמית, חתוכים לקוביות קטנות
- 3 תמרים לחים, חתוכים לקוביות קטנות
- גרגרים מרימון אחד
- 1/2 לימון, סחוט היטב
- שמן זית
- מלח
- דבש
- רכז רימונים
אופן ההכנה:
1. בקערה עמוקה, מערבבים את כל העשבים הקצוצים יחד עם קוביות התפוחים והתמרים, ומתבלים במיץ לימון טרי, שמן זית ומלח.
2. מעבירים את הסלט לקערת הגשה, מפזרים מעל בנדיבות גרגרי רימון (אם מכינים את הסלט לשבת או לא בראש השנה, ניתן להוסיף גם פקאן מסוכר גרוס) ומזלפים מעט דבש ורכז רימונים.