זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 3 כוסות חצאי עגבניות שרי
- 1/2 כוס צנוברים
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות חומץ בלסמי
- 2 כפות דבש
- מלח ופלפל שחור טחון טרי
אופן הכנת עגבניות שרי וצנוברים בזיגוג בלסמי ודבש:
1. במחבת גדולה על אש בינונית, מערבבים ומבשלים יחד את כל המרכיבים, עד שהעגבניות חמות ומעט מתפרקות.
2. מוציאים מהמחבת את העגבניות והצנוברים, וממשיכים לבשל את הנוזלים עד לקבלת רוטב סמיך.
3. יוצקים את הרוטב על העגבניות והצנוברים ומגישים מיד או שומרים על גבי סיר שמוצב על הפלטה כדי להגיש חמים.