זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
לתערובת התיבול:
- 1/2 1 כפיות עירית יבשה
- 1 כפית פטרוזיליה יבשה
- 1 כפית שמיר מיובש
- 1 כף אבקת בצל
- 1 כפית אבקת שום
- 1 כפית מלח
- 1/4 כפית פלפל שחור
- 1/4 כפית אבקת חרדל (אופציונלי)
להרכבת 1 כוס רוטב:
- 1/2 כוס שמנת חמוצה קרה או מיונז
- 1/2 כוס רוויון קר
- מלח
אופן ההכנה:
1. בקערה, מערבבים את כל מרכיבי תערובת התיבול, מעבירים לכלי אטום במקרר ובכל פעם שרוצים להכין רוטב ראנץ', משתמשים בתערובת שתישמר היטב לאורך זמן.
2. להכנת כוס אחד של רוטב ראנץ' מערבבים בקערה 1 כף מתערובת התיבול עם השמנת החמוצה והרוויון. טועמים ומוסיפים מלח, אם צריך. מגישים מיד או שומרים מכוסה במקרר עד להגשה (עד יומיים. אך אם משתמשים במיונז, הרוטב מחזיק עד שבועיים).