זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 280 גרם גלידה בכל טעם (כ-4 כפות גדושות מאוד)
- 1/4 1 כוסות קמח תופח, מנופה
- חופן של תוספת (כמו שוקולד צ'יפס, סוכריות צבעוניות, אגוזים או קוביות של פירות)
אופן ההכנה:
1. בקערה, מערבבים יחד את כל המרכיבים.
2. יוצקים את התערובת לתבנית מלבנית גבוהה מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30-35 דקות. מוציאים מהתנור, ממתינים לצינון מוחלט, פורסים ומגישים לצד כדור גלידה, בשביל האירוניה.